Skyrim je dobil 4K “talne” teksture

Izšle so 4K teksture za še vedno zelo popularen RPG, The Elder Scrolls: Skyrim. Ustvaril jih je t. i. modder “MystiriousDawn Pfuscher”. To posebno grafično izboljšavo je mogoče uporabiti le, če si lastite Skyrim Special Edition. MystiriousDawn se je celo tako potrudil, da je naredil teksture v več različicah, tako da so sedaj na voljo v 1K, 2K in seveda 4K ločljivosti. Očitno izboljšano grafiko si lahko prenesete od tukaj.

The Elder Scrolls: Skyrim je RPG, ki ga je razvilo podjetje Bethesda. Velja za eno najbolj vplivnih iger vseh časov, katero še danes preigrava mnogo ljudi in se še vedno pojavlja na vrhu prodajnih lestvic. Če potrebujete nov izgovor za preigravanje, je morda ta mod prav to.

Skyrim prihaja na virtualne naprave

Spodaj si lahko ogledate slike iz te prenovljene verzije igre.

 

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!