Pillars of Eternity ll: Deadfire dobil nov napovednik

Obsidian Games in Versus Evil so izdali popolnoma nov napovednik za prihajajočo igro Pillars of Eternity II: Deadfire. V napovedniku lahko na hitro okusimo igralnost in grafično podobo, ki jo bo imel precej popularen RPG. Poleg tega pa nam napovednik pokaže potovanje, ki nas bo peljalo skozi različne tropske regije in zelo pomembno regijo Deadfire Archipelago. 

Pillars of Eternity je starošolski RPG, ki nas popelje skozi magični svet, poln političnih zagonetk in fantastičnih beštij, pri tem nas cel čas postavlja pred odločitve, katere močno vplivajo na celoten potek igre. Pillars of Eternity II je nadaljevanje odlično narejene igre, ki črpa svoj navdih, kot so Baldur’s Gate, Icewind Dale ali Planescape: Torment. 

Prednaročite jo lahko na platformi Steam za 45,99 €, na voljo pa bo 8. maja 2018.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!