UVI CHAIR postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Ko ljudje pomislijo na “gaming” panogo, mu zagotovo najprej skočijo pred oči slike močnih grafičnih kartic, pošastni procesorji ter ohišja, ovešena z RGB-osvetlitvijo. Vse lepo in prav, a zanemarjajo pomemben dejavnik njihove izkušnje, ki se tiče predvsem udobja. Vsak, ki za računalnikom preživi večino svojega časa, bodisi med igranjem iger bodisi med delom v pisarni, vam bo znal potrditi, kako pomemben je stol in kakšno prednost pridobite ob sedenju na kvalitetno izdelanem in udobnem sedalu.

Naš dogodek Gaming brez izgovorov največ stavi na uporabniško izkušnjo samih igralcev in poleg močnih računalniških komponent, ne bomo zanemarili udobja. Zato smo za pomoč poklicali priznano znamko UVI CHAIR, ki nam bo velikodušno odstopila vrhunske stole iz svoje linije izdelkov.

Prav vseh deset igralcev, ki se bo uvrstilo v zaključek turnirja Counter-Strike: Global Offensive, bo tako sedelo v udobnih sedalih, njihov slogan “We got your back!” pa bo tekmovalcem omogočal 100 % osredotočenost na samo tekmovanje, brez nepotrebnega ukvarjanja z neudobjem ali bolečinami v hrbtenici.

A UVI CHAIR se ni ustavil samo pri stolih. Poskrbeli so tudi za tekmovanje v igri FIFA18 in po njihovi zaslugi bo tekmovalce na dogodku pričakalo šest konzol PlayStation 4, kjer se bodo najboljši virtualni nogometaši pomerili za bogate nagrade.

Kdo je UVI CHAIR?

UVI CHAIR je slovenska znamka, ki se ukvarja z izdelavo igričarskih ter pisarniških stolov. Njihov namen je ustvarjati stole, ki ljudem pomagajo pri njihovi sedeči telesni drži in da jim pomagajo pri odpravi bolečin v križu.

Ekipo sestavlja mlada skupina ljudi, ki jim je pomembno vaše zdravje. Zavedajo se pomembnosti dobrega stola in si prizadevajo osveščati ljudi, tako starejše kot mlajše, glede dobre telesne drže, saj je vaš hrbet nezamenljiv. Pri pridobitvi svojega stola UVI CHAIR vlagate v svojo prihodnost v sledečih letih. Pozabite na bolečine v hrbtu in na občutek ščemenja po dolgih sedečih seansah. Verjamejo, da lahko spremenijo navade pri sedenju, to pa bo ljudem ohranilo in izboljšalo zdravje.

Bodite pametni in izberite stol, ki poskrbi za vas, vaše zdravje in vaš hrbet, tako da izberete UVI CHAIR.

UVI CHAIR se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime