Naznanjamo prvo uradno slovensko League of Legends ligo!

Pozorni bralci naše strani ste morda opazili, da smo zadnje čase pričeli pospešeno objavljati novice iz igre League of Legends. No, to ni bilo naključje, saj smo vse do sedaj skrivali eno prav posebno presenečenje za LoL skupnost!
In ne boste verjeli, kako je bilo to težko zadržati zase, a pogodbene obveznosti so nam narekovale, da se moramo držati določenega datuma, preden stvari razkrijemo.
In sedaj je čas končno napočil.
Tako lahko z neizmernim veseljem najavimo prvo uradno slovensko League of Legends ligo! To je prva uradna League of Legends liga v Sloveniji, ki bo, za razliko od dosedanjih League of Legends tekmovanj, na povsem enakem nivoju kot vse državne lige na svetu!

 Kako bo potekalo?

Slovenska League of Legends liga bo sestavljena iz osmih ekip. Najprej bodo nastopile »online« kvalifikacije, kjer se bo top 16 ekip uvrstilo na zaključni »offline« del. Na “offline” dogodku pa se bo najboljših 8 ekip uvrstilo v ligo. Tekmovanja lige se bodo odvijala vsak teden na posebnih »gaming« prostorih v Ljubljani, kjer bomo dobili zmagovalno ekipo.
Ta se bo uvrstila na European Master 2018 Summer turnir, kjer bodo tekmovali proti najboljšim igralcem v Evropi!

Kdaj?

Kvalifikacije se bodo pričele že v maju, zato vam je ostal še dober mesec za pripravo. Že takoj naslednji mesec, torej junija, pa se uradno začne tekmovanje v ligi.

Nagrade?

Kot veste, vse državne lige po svetu razpolagajo z bogatimi denarnimi nagradami in nič drugače ni s slovensko. Denarni sklad slovenske League of Legends lige znaša kar 10.000 €, to pa bo podeljeno ob zaključku tekmovanja.

Prijava?

Zagotovo ste nad prvo slovensko League of Legends ligo navdušeni tako kot mi in prepričani smo, da se želite na njo čimprej prijaviti. Prijave na ligo trenutno še niso odprte, saj čakamo zadnje potrditve s strani partnerjev, zato priporočamo, da redno spremljate spletno stran LoL-Slovenia.com za vse nove novice!

Tako, e-Šport je v Sloveniji končno doživel velik »BUM!« in poleg našega dogodka, Gaming brez izgovorov, ki bo potekal 14. aprila v Cityparku, se sedaj lahko Slovenci veselite še enega večjega gaming dogodka. Več dodatnih informacij bomo imeli za vas jutri, ko se prah in navdušenje malce poležeta, zato pozorno spremljajte našo Facebook stran za nove informacije!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime