Preko 100.000 ljudi podpisalo peticijo, ki zahteva star sistem trgovanja v CS: GO

Včeraj smo napisali novico, kjer je zapisano, da je razvijalec Valve za svojo igro Counter-Strike: Global Offensive spremenil sistem trgovanja.

Po novem namreč izmenjani predmeti ne bodo smeli biti ponovno trgovani, saj bo predmet ostal pri igralcu en teden, preden mu bo spet omogočena opcija izmenjavanja.

Valve pravi, da je ta poteza posledica rasti hazarderskih strani, ki nimajo uradne povezave z njimi in kjer se dogajajo nenadzorovane goljufije ter transakcije.

To je seveda ustvarilo velik odziv skupnosti, in tako eni že napovedujejo še zadnji žebelj v krsti igre, ki je v zadnjem času nekoliko zgubila na popularnosti na račun “Battle Royal” iger, kot so Fortnite ter PUBG.

Zato so ustvarili peticijo, ki je v času pisanja tega članka zbrala že preko 100.000 podpisov. V peticiji zahtevajo star sistem trgovanja, ki naj bi bil ključen faktor pri popularnosti igre. Podpisi hitro naraščajo, saj so v dveh urah narasli iz 90.000 na 100.000, vprašanje pa je, če bo katera koli količina spremenila mnenje Valva.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime