Escape from Tarkov – popravek 0.8.XX, prosim!

Čas za nov hype? Morda!

Pred kakim tednom ste lahko brali članek Wipe o prihajajoči nadgradnji za igro Escape from Tarkov. V članku sem tudi trdil, da prihaja nadgradnja nekje do konca marca, kot nam je sporočil “Klean”, a žal temu ni bilo tako. Če smo bili pozorni, je v videu rekel, da nadgradnja prihaja, a bi v primeru težav lahko bila zamaknjena. No, težave so se žal pojavile in sedaj je že april, a ni ne duha ne sluha o obljubljenem…

Priznam, bil sem malce razočaran. A po drugi strani, bolje da si vzamejo čas in zadevo dobro pripravijo za publiko, kot pa da nas razočarajo kot v poceni gostilni ter nam servirajo napol ohlajeno porcijo preveč začinjene obare. Uradne informacije so, da obliž prihaja konec tega tedna, v najslabšem primeru pa tekom naslednjega tedna.

Imam pa zato za vas vsaj nekaj zanimivosti glede servirane vsebine in priznam, je tako raznolika kot Bobki vseh okusov Bertija Brucha …

    • Polnjenje saržerja sedaj traja!

Žal se za vse vas, avanturistične rambote, ki ste s takim veseljem kliknili na zalogo nabojev, jih prenesli v saržer in je bil ta magično napolnjen ter ste bili pripravljeni na naslednji naval sovragov, ta del zaključuje. Od sedaj naprej bo za polnjenje saržerjev potreben čas, ki se bo seveda skrajšal, če boste pridno trenirali prstke z vstavljanjem nabojev. Animacije za to zaenkrat še ne bo, bo pa zadeva poenostavljena z vrsto “loading” zvokov. Tudi število nabojev v saržerju bo od sedaj naprej uganka, ki jo bo treba razrešiti. Ena od opcij za ugotovitev bo pregled saržerja, ki pa nam bo zgolj informativno glede na težo seržerja povedal, ali je poln, na pol poln, na pol prazen ali prazen, po mukotrpnem treningu pa nam bo izpisalo točno število.

  •  Interchange mapa

  • Nova oprema (čelade, orožje, oklep …)

M1A

Remington

PapaPM

Čelade

  • Optimizacija map ter optimizacija omrežja
  • Dodali bodo “mapirane” glave. Torej, če ima osebek čelado, ki pokriva zgolj vrhnji del glave ter recimo spodnji del obraza, ti pa imaš v roki zgolj makarov? Ni problema! Meri v oči, teh nima zakritih in metek tvojega makarova bo zadnja stvar, ki jo bo revež nesrečni videl.
  • Nov trgovec! Bojda bo trgoval le z imenskimi ploščicami (DogTags), odkupovali pa bomo lahko različne kose oblačil … Izgleda, da še malo in bomo nosili za opremo torbico Armani, čelado Gucci ter superge Lacoste, vse skupaj pa nam bo dodalo +15 Slavness. Je pa zelo verjetno, da ga zaenkrat s prihajajočo nadgradnjo še ne bo v igro in ga bodo dodali kasneje.  
    Poln seznam popravkov si lahko ogledate TUKAJ
    Zaenkrat bi bilo to vse, sproti vas bom obveščal o dogajanju in se vidimo na bojišču cyuka!  

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime