Origen prenovil ekipo

Nekaj časa so krožile govorice, a sedaj je postalo tudi uradno: Choi “inSec” In-seok, nekdanji igralec ekip KT Bullets in SH Royal, s katero je osvojil tudi 2. mesto na svetovnem prvenstvu v sezoni 4, se je pridružil ekipi Origen.

A niso se ustavili samo tam, saj so kot “top lanerja” najavili še enega igralca, in sicer je član njihove ekipe postal Ki “Expect” Dae-han, ki je lansko leto zastopal barve evropske ekipe G2, s katero je trikrat zmagal EU LCS ter osvojil 2. mesto na lanskem Mid-Season Invitational turnirju.

Špekulacije so, da se bo ekipi pridružil še Henrik “Froggen” Hansen, ki je eden izmed najbolj znanih Evropskih “mid lanerjev”, še lani pa je igral za ekipo Echo Fox. Kot ADC naj bi v ekipo prišel Konstantinos-Napoleon “FORG1VEN” Tzortziou, znan kot eden izmed najboljših evropskih “AD carryjev”, ki je lansko leto na svetovnem prvenstvu z ekipo H2K prišel do polfinala. Prenovili naj bi tudi “support”, saj naj bi pridobili še Jessa “Jezisa” Leja, lanskega igralca ekipe Fnatic, s katero je na svetovnem prvenstvu prišel iz skupin.

Obenem pa se govori, da se bo ekipa pod vodstom Enriqueja Cedeñe “xPekeja” Martineza povezala s španskim kraljevim klubom Real Madrid. To se je na nek način tudi zgodilo, saj je bivši branilec Madrida, Álvaro Arbeloa, oznanil, da je postal del Origena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime