Red Bull organizira League of Legends turnir svetovnega kova

League of Legends je igra, ki je že od samih začetkov popularna tudi v Sloveniji, in posledično smo tudi v naši majhni deželi izpeljali že kar nekaj LoL turnirjev.

In ja, nagrade in priznanja so super in fajn, a zagotovo je vsak od tekmovalcev kdaj sanjal, da bi se rad dokazal izven okvirov Slovenije in igral proti najboljšim, ki jih lahko ponudi ta veja eŠporta. Ravno tu vstopi Red Bull, ki organizira turnir, kateri vam zna izpolniti vaše sanje postati profesionalni igralec igre League of Legends .

Njihov turnir, imenovan Red Bull Player One, pa bo malček drugačen. Vsak ima seveda svojo priljubljeno ekipo v League of Legends, a Red Bull zanima nekaj drugega, in sicer kdo točno je najboljši posameznik na svetu?

Odgovor na to vprašanje bomo dobili prav na turnirju Red Bull Player One, kjer so pravila preprosta: spopadeta se dva igralca (1v1) na mapi Summoner’s Rift (EU West Server), omejena pa sta samo na “Mid Lane”.

Zmaga tisti, ki izpolni enega od naštetih pogojev:

1. Uniči nasprotnikov stolp

2. Uniči nasprotnika (First Blood)

3. Doseže 100 Farminga

Začnite čimprej s treningom, kajti “online” kvalifikacije bodo na sporedu 22. in 29. aprilaRed Bull Player One finale pa se bo odvil kar na Ljubljanskem gradu, in sicer 12. maja 2018, kjer se bo 32 igralcev potegovalo za glavno nagrado.

In ta je prava poslastica, saj se bo najboljši odpravil v svetovni finale v Brazilijo ter na dvotedenski trening v tujino!

Prenos kvalifikacij ter finala bo potekal preko platforme Twitch, prijava na turnir pa je popolnoma brezplačna. Vabljeni so tudi gledalci, za katere upamo, da se zberejo v čim večjem številu, bučno navijajo in tako podprejo svoje favorite.

Vse informacije, kot tudi samo prijavo, najdete s klikom na spodnjo povezavo. Veliko sreče in vidimo se na velikem finalu 12. maja na Ljubljanskem gradu!

PRIJAVA

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime