Film Far Cry 5 sedaj na YouTubu

Ste vedeli, da ima igra Far Cry 5 tudi preddel? Ta prihaja v obliki polurnega filma, imenovanega Inside Eden’s Gate.

Če se še niste lotili preigravanja igre, potem je priporočen najprej ogled tega posnetka. Inside Eden’s Gate spremlja zgodbo treh ustvarjalcev filmov, ki med potepanjem po deželi Hope County naletijo na govorico, da si nekogaršnjo sestro (Faith iz igre) odpeljali v zloben kult. Napotijo se raziskati zadevo, a na odkritje prispejo povsem nepripravljeni.

Pred nakupom igre si lahko ogledate naš opis Far Cry 5

Inside Eden’s Gate nam bolj podrobno predstavi glavnega antagonista igre, Josepha Seeda, ter še celotno njegovo družino, ki sestoji iz bratov Jacoba in Johna ter sestre Faith. Ti karakterji so že v igri najbolje zastopani, a seveda je dobrodošel še večji pogled v njihovo zgodovino.

Film je bil poprej že na voljo za naročnike storitve Amazon Prime, vendar se je razvijalec Ubisoft očitno odločil Inside Eden’s Gate prikazati širnejši publiki.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!