Ghost Recon Wildlands ima svetlo prihodnost v 2018

Ubisoft je pokazal svoj načrt za leto 2018 za tretjeosebno strelsko igro Ghost Recon Wildlands. Igralce čaka kar nekaj novih zadev, in sicer kar štiri posodobitve, imenovane Special Operations. Prva posodobitev bo izšla že 10. aprila in bo vsebovala “Teammate Customization Options”, ta pa bo igralcem omogočil menjavo oblačil v okviru tistih, ki so jih že odklenili. Poleg tega pa bo igra dobila še posodobitev glede samega PvP-ja. Izšel bo način “Sabotage”, poleg tega tudi nove mape, nove veščine oz. “perks” in seveda tudi nova orožja.

Če ste ob izidu Ghost Recon Wildlands kupili zlato izdajo in zanjo plačali kar 90 €, naj vam ne bo žal, saj razvijalci že kar nekaj časa po izidu še vedno posodabljajo igro in ji dodajajo nove vsebine.

Ghost Recon Wildlands lahko kupite na platformi Steam za dobrih 60 €.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime