LG postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Pospešeno sestavljamo naše računalniške konfiguracije za naš dogodek Gaming brez izgovorov, in v ta namen smo sestavili res hude PC strojčke, ki bodo našim igralcem v Counter-Strike: Global Offensive tekmovanju omogočali vrhunsko izkušnjo. A ni vse samo v grafičnih karticah in procesorjih, saj je pomemben dejavnik tudi sam zaslon.

Zato smo za pomoč poklicali priznanega proizvajalca zaslonov ter mobilnih telefonov, podjetje LG.

Pričakovali smo, da nam ponudijo običajne igričarske zaslone standardne kvalitete, brez nekih posebnih dodatkov. Kar nam je LG na koncu ponudil, je povzročilo, da so nam kolektivno čeljusti udarile po mizi.

Finaliste igre Counter-Strike: Global Offensive bo tako na mizi pričakal zaslon LG 34UC89G. Gre za ukrivljen “UltraWide” zaslon, velikosti 34″, namenjen specifično za profesionalne igričarje. LG 34UC89G vsebuje zaslon tipa IPS, ponaša pa se z resolucijo 2560×1080. Dobrote pa se ne končajo tu, saj vsebuje tudi tehnologiji “G-Sync” ter “Crosshair”, da pa bodo sličice na sekundo najvišje, poskrbi osveževalna frekvenca, ki teče pri 144 Hz.

Veste, kdo vse uporablja te vrhunske zaslone? Nihče drug kot profesionalna eŠport ekipa FaZe Clan, ki tekmuje v igrah, kot so Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, PUBG ter Overwatch. Da izkoristijo vse svoje prednosti, potrebujejo najboljšo opremo in zasloni LG 34UC89G so prav tisti dejavnik, ki jim pomaga do najboljših rezultatov. Za njihove vtise je najbolje, da si ogledate spodnji video, ki pove več kot tisoč besed.

Polno ponudbo proizvajalca LG si lahko ogledate na sledeči povezavi.

Kdo je LG?

LG Group (korejsko: LG 그룹) je tretja največja južnokorejska korporacija, katere največje podružnice so LG Electronics, LG Telecom in LG Chem, ki delujejo v več kot 80 državah po vsem svetu.

LG je leta 1947 pod imenom Lak Hui ustanovil Koo In Hwoi. Leta 1952 je Lak Hui (trenutno LG Chem) postalo prvo korejsko podjetje, ki se je vključilo v industrijo plastike. Približno 10 let kasneje, leta 1958, je Lak Hui ustanovil podružnico GoldStar (trenutno LG Electronics), namenjeno proizvodnji elektronike.

Leta 1958 je GoldStar razvil prvi korejski radio, osem let za tem pa še prvo korejsko televizijo. Lak Hui (ki se je kasneje preimenoval v Lucky), pa je poleg plastike izdeloval kozmetiko in belo tehniko.

Leta 1995 se je podjetje, da bi postalo bolj konkurenčno na zahodnih trgih, preimenovalo v LG. Čeprav je ime izvirno pomenilo Lucky Goldstar, se to ime ne uporablja več, namesto tega se beseda LG zdaj povezuje s sloganom »Life’s Good« (Življenje je dobro.)


LG se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime