Crusader Kings II brezplačno na Steamu

Obstajajo igre, pri katerih ure bežijo, kot bi mignil in strategija Crusader Kings II zagotovo spada med takšne bisere. Čeprav ne ponuja spektakularnosti bojev kot pri Total War igrah in čeprav traja kar dolgo, preden se sploh naučiš pravilno igrati, velja zaradi svojih globokih taktičnih sistemov, kjer prevladujejo politične spletke, za eno najboljših strategij, ki jih lahko trenutno igramo.

Naš izbor najboljših strategij v 2017

In sedaj si lahko tale biserček pridobimo povsem brezplačno. A ponudbo je treba hitro izkoristiti, saj ta velja samo do sobote, 7. 4. 2018. Najboljše pri tem pa je, da ko enkrat igro aktiviramo, je naša za vedno!

Da izkoristite tole akcijo, samo obiščite sledečo povezavo in kliknite “Install Game” gumb. Crusader Kings II ob prenosu tehta samo 1 GB, a če vam trenutno ni do igranja, lahko inštalacijo prekinete in igra bo še vedno prisotna v vaši knjižici.

Crusader Kings II ponuja tudi celo bogastvo DLC-jev, in čeprav teh ni moč dobiti brezplačno, so vsi trenutno znižani za 50 %, razen zadnjega, imenovanega Jade Dragon, ki je znižan za 33 %.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime