Fortnite Mobile služi preko 1.8 milijona dolarjev na dan

Da je Fortnite prispel tudi na telefone, vemo vsi. Tudi, da je tam zelo uspešen, verjetno ne preseneča nikogar. A njegovi zaslužki so zagotovo presenetili marsikoga.

Novica prihaja iz analitične firme Sensor Tower, ki je ugotovila, da Fortnite Mobile prigrebe kar 1.8 mio dolarjev. Na dan. Kar je veliko. Zelo veliko.

Na teden naj bi igra v kasarno prinesla 6.4 mio zelencev, kar ga postavi med najbolj dobičkonosne igre na mobilnih telefonih. Za primerjavo: v istem časovnem obdobju Pokemon Go zasluži 2.7 mio, Clash of Clans 4.1 mio in Candy Crush Saga 5.8 mio dolarjev.

Fortnite in lokacija vseh prodajnih avtomatov

Kar je najbolj noro pri teh številkah je dejstvo, da Fortnite Mobile sploh še ni izšel na Android sistemih. Kot napoveduje Sensor Tower, zna dodatek Android igralcev povečati zaslužek na 3 mio dolarjev na dan ali še več. Zanimivo je tudi dejstvo, da odkar je Fortnite Mobile postal na voljo vsem iOS uporabnikom (prej si lahko igral samo z povabilom), so se dobički povečali za kar 197 procentov. Rast priljubljenosti si lahko ogledate na priročnem spodnjem grafu, ki je verjetno Epic spodbudil k čim hitrejšemu razvoju predelave za Android.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime