Counter Strike GO kvalifikacijski turnir končan @ Gaming brez izgovorov

Kot na vseh naših turnirjih, smo tudi tokrat prejeli zelo pozitiven odziv s strani Counter Strike skupnosti, kajti na naš kvalifikacijski turnir Gaming brez izgovorov se je prijavilo kar 32 ekip, in tako so igralci pokazali, da je slovenska CS:GO scena še kako živa in še vedno konkurira trenutno zelo popularnima igrama Fortnite in PUBG.

Po dolgi soboti so znane najboljše štiri ekipe, ki se bodo potegovale 14. 4. 2018 v Cityparku za nagradni sklad preko 3000 €.

1. mesto: Denarna nagrada 300 €, 5x 12-mesečna naročnina Telekomovega paketa NEODVISNI B v vrednosti 250 € in 500 € v materialnih nagradah

2. mesto: Denarna nagrada 200 €  in 500 € v materialnih nagradah

3. mesto: Denarna nagrada 100 € in 300 € v materialnih nagradah

4. mesto: Materialne nagrade v vrednosti pribl. 100 €

Kako se je zadeva razpletla in kateri igralci so v ekipah, najdete na platformi UVIESPORTS.com (klikni me). Zaključni turnir, ki bo potekal 14. 4. 2018, bo prav tako potekal na platformi UVIESPORTS.com (klikni me).

Ekipe, ki so se uvrstile na zaključni dogodek:

iShock
mamba legendica
hackbait
21Arches

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite 14. 4. 2018 v Cityparku Ljubljana na dogodku, kjer bomo poleg tekmovanja pripravili še ostale zanimivosti, več informacij najdete na uradni strani dogodka (klikni me).

Povezane novice:

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime