Logitech postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Dobri prijatelji so s tabo v dobrem in slabem in ti vedno stojijo ob strani. In Gamingsi za takšnega prijatelja zagotovo šteje podjetje Logitech, ki nam je v preteklosti vedno pomagalo pri izvedbi naših dogodkov, in nič drugače ne bo tudi tokrat, na dogodku Gaming brez izgovorov.

Logitech se je velikodušno ponudil, da poskrbi za opremo našega “streamerja”, Pera Martića, ki bo celoten dogodek prenašal v živo. Pero bo tako opremljen z Logitechovo periferijo, medtem ko se bo prvič preizkusil v komentiranju iger Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA 18.

Poleg tega bodo poskrbeli tudi za obiskovalce, saj bodo na dogodek pripeljali pravo dirkalniško izkušnjo. Ta bo sestavljena iz posebnega sedeža in volana, kar bo zagotovo popestrilo dan marsikateremu obiskovalcu in navdušencu nad cestnimi dirkalniki.

Kdo je Logitech?

Usmerjen na inovacijo in kvaliteto, Logitech izdeluje računalniške dodatke, ki vam pomagajo do večjega užitka v digitalnem svetu. Začeli so leta 1981 z računalniško miško, ki je ponujala bolj intuitiven način uporabe osebnega računalnika. Postali so vodilni proizvajalec računalniških mišk in v tem času ponovno definirali miško na ducate načinov, da so obdržali korak z naraščajočimi potrebami uporabnikov namiznih in prenosnih računalnikov.

Od svojih prvih dni so razširili svoje znanje preko izdelave mišk na širok nabor drugih naprav in vmesnikov, ki so poslednji korak med vami in vašim računalnikom, konzolno igro, digitalno glasbo ali domačim kino sistemom.

Njihovi produkti se prodajajo v skoraj vseh državah na svetu in Logitechovo vodstvo v inovaciji sedaj predstavlja širok nabor osebnih računalniških dodatkov (žičnih in brezžičnih), s posebnim poudarkom na področju upravljanja z računalnikom, iger, internetnih komunikacij, digitalne glasbe in nadzora nad domačimi video sistemi.


Logitech se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime