Telekom Slovenije partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Čeprav je Slovenija majhna dežela, se po tehnološkem napredku lahko kosamo z največjimi. Prepoznavni smo na trgu kriptovalut, začeli smo se prebujati tudi na področju razvoja iger in počasi, a vztrajno kažemo svetu, da je tudi pri nas igričarska kultura močna in popularna. Gaming.si se je vedno zavzemal za širjenje zavedanja o pomembnosti iger, ki niso namenjene samo mladim, ampak vsem starostnim panogam. Poleg tega nam je pomembno Sloveniji prikazati najnovejše tehnologije ter organizirati zabavne dogodke, kjer se ljudje lahko v kulturi nenehno “nalinijskega” povezovanja srečajo tudi v živo ob svojem priljubljenem preživljanju prostega časa.

A veliki dogodki potrebujejo za sabo velika imena. Organizacija takšnih dogodkov je odvisna od različnih faktorjev: od postavitve računalnikov, stabilne internetne povezave in dovolj velikega prostora do oglaševanja ter profesionalne in pravočasne izpeljave vseh zadanih ciljev. Dolgo smo iskali ponudnika, ki bi omogočal vse te lastnosti in se naposled le odločili stopiti v partnersko navezo s Telekomom Slovenije. Največji ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji se pripravlja na vstop na “gaming” trg in v neizmerno veselje nam je, da bo to storil prav z nami. Verjamejo v našo vizijo širjenja igričarske kulture v Sloveniji in poleg vseh prej omenjenih organizacijskih dobrot, so se odločili najboljše igričarje tudi nadgraditi.

Telekom Slovenije je tako postal glavni partner dogodka “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18. Telekom Slovenije je poskrbel, da boste ob samem veselju ob sodelovanju v tekmovalnih turnirjih tudi primerno nagrajeni. Čakajo vas denarne nagrade, kot tudi brezplačne naročnine na njihove pakete NEODVISNI B. Poskrbeli pa bodo tudi za same gledalce, saj bodo priskrbeli virtualne postaje, kjer bo moč preizkusiti virtualni napravi HTC Vive ter Oculus Rift.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot samo obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime