Citypark postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Med načrtovanjem našega dogodka Gaming brez izgovorov nas je mučilo vprašanje, kje naj zadevo sploh izpeljemo. Želeli smo si dovolj velik prostor za realizacijo vseh naših idej, hkrati pa dovolj velik pretok ljudi, da našo igričarsko vizijo približamo kar se da velikemu krogu ljudi; tudi tistim, ki z igrami niso seznanjeni in jih v prostem času niti ne igrajo.

Odgovore na vsa ta mučna vprašanja nam je ponudila samo ena lokacija, in sicer največje nakupovalno središče v Sloveniji – Citypark Ljubljana.

Priskrbeli so nam prostor prav v središču največjega pretoka ljudi, in sicer neposredno pred trgovino Interspar, kjer bomo poskušali zabavati tako tekmovalce kot same igralce. Ogledali si boste lahko tekmovanje štirih najboljših ekip v Counter Strike: Global Offensive, navijali za svojo priljubljeno ekipo v turnirju igre FIFA 18, zraven pa še preizkusili VR-naprave ter pritisnili na plin v prav posebni dirkalniški izkušnji.

Zares, zabave vam ne bo zmanjkalo in hvaležni smo za dovolj velik prostor, kjer se bodo obiskovalci lahko med nakupovanjem za trenutek ustavili tudi na našem dogodku.

Kdo je Citypark?

Citypark na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete – od osnovnih življenjskih potrebščin, kozmetičnih pripomočkov do zabavne ter uporabne elektronike in drobnih pozornosti za dom.
Modni privrženci boste pri njih na enem mestu našli najbolj vznemirljive znamke, ki ponujajo sveže modne trende, pestro ponudbo oblačil in obutve in nešteto priložnosti za popolno nakupovalno izkušnjo.

Za zabavo in prijetno druženje po uspešnem nakupovanju, hitro kosilo ali romantično večerjo je tu njihov pestri gostinski kotiček, v katerem najdete vse od tradicionalne slovenske hrane do okusov Azije in verige hitre prehrane.

Medtem ko nakupujete ali si privoščite še sproščujoč oddih ob kavi in klepet v dobri družbi, bodo poskrbeli tudi za najmlajše, ki bodo pod skrbnim nadzorom animatork svojo energijo in domišljijo sproščali v veliki otroški igralnici.


Citypark se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime