MSI postal partner dogodka Gaming brez izgovorov!

Naš dogodek Gaming brez izgovorov je že tik pred vrati, pridobili pa smo še zadnji kos za sestavo naših igričarskih mašin, na katerih se bodo pomerile štiri najboljše ekipe igre Counter-Strike: Global Offensive.

Manjkala nam je samo še kvalitetna hrbtenica vsake dobre sestavljene konfiguracije in tu je vskočilo podjetje MSI, ki je priskrbelo za matične plošče. Gre se za AMD B350M Mortar plošče, ki nudijo podporo AMD Ryzen procesorjem, pomnilniku DDR 4, poleg svoje kvalitete in moči pa je prisoten tudi moderen izgled saj za to poskrbi dandanes popularna RGB osvetljava.

Kdo je MSI?

Micro-Star International Co., Ltd (MSI) je bil ustanovljen avgusta leta 1986 v Tajvanu. Sedaj je eden največjih svetovnih proizvajalcev informacijske tehnologije z več kot 12.700 zaposlenimi po vsem svetu.

MSI je začel v industriji matičnih plošč in grafičnih kartic in razširil področje svojega delovanja na zabavno in poslovno elektroniko vključno z prenosnimi računalniki, All-in-one računalniki, serverji, delovnimi postajami, industrijskimi računalniki, belo tehniko, avtomobilskimi informacijskimi napravami, barebone sistemi, multimedijo, komunikacijskimi napravami in več.

MSI se čuti odgovornega ne samo svojim uporabnikom, zaposlenim in delničarjem ampak tudi celotni družbi in naravnem okolju kot celoti za neprekinjeno izpolnjevanje načrtov in ciljev. Z inovacijo in stilom kot temeljnima vrednotama ter zadovoljstvom uporabnika in kakovostno ponudbo kot ciljem bo MSI vedno eno najsvetlejših zvezd na trgu informacijske tehnologije.


MSI se tako pridružuje naši vrsti partnerjev pri dogodku “Gaming brez izgovorov”, ki se bo zgodil 14. 4. 2018 na lokaciji Citypark v Ljubljani. Skupaj z njihovo pomočjo bomo izpeljali dva velika turnirja, in sicer v igrah Counter-Strike: Global Offensive ter FIFA18.

Upamo, da se na dogodku zberete v čim večjem številu, zato ste tako igralci kot sami obiskovalci vljudno vabljeni na Gaming brez izgovorov! Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi v klepetu na našem Discord kanalu (klikni me, potrebujete program Discord).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime