Rust posodobitev prinesla prvo vozilo

V igri Rust lahko igralci počnejo čuda reči, a manjkala je ena precej velika stvar, in sicer vozilo, ki bi ga lahko nadzorovali igralci.

Vse to se je spremenilo z zadnjo posodobitvijo, ki je v igro pripeljala pošasten in močan … čoln. No, v bistvu ni niti močan niti pošasten in je precej rjast, a lahko ga nadzorujemo, kar je precej velika novost v Rust.

Čoln vsebuje motor, ki ga bodo igralci prej primorani napolniti z gorivom. Poleg voznika se bodo v čoln lahko posedli še trije priskledniki, na zadnjem delu plovila pa lahko najdemo skrinjo za shranjevanje predmetov. A pozor, če našo malo plovilo pustimo predolgo zunaj, se bo pokvarilo in še bolj zarjavelo, zato je priporočljivo izgraditi posebno hišico.

Naenkrat bo na strežniku s 4.000 igralci prisotnih 64 čolnov, uporabimo pa jih lahko za pridobitev in raziskovanje novih zakladov na vodi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!