Steep: Road to the Olympics napovednik

Ubisoft je izdal nov igralni napovednik za igro Steep, imenovan Road to the Olympics, ki bo nekakšna razširitev k že originalni igri. Že iz imena lahko vidimo, da se bo zadeva odvijala na Japonskem, v popolnoma odprtem svetu. Nova razširitev bo dala igralcem priložnost igranja nove kampanje oziroma zgodbovnega načina, ki bo prinesel različne zanimive igralne dogodke. Tem dogodkom se bodo lahko igralci pridružili kar preko večigralskega načina in se borili en proti drugemu.

Steep je zabavna tretjeosebna športna igra, kjer lahko uživamo v različnih zimskih športih, kot so smučanje, bordanje in še drugo. Dobite jo lahko na Ubisoft trgovini že za dobrih 30 ameriških zelencev.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!