World Adrift bo mogoče igrati 17. maja

World Adrift prihaja na platformo Steam kot igra v Zgodnjem dostopu. Gre za zelo ambiciozen projekt, katerega je začel studio Bossa že leta 2016. World Adrift je ena od iger, ki je zelo drugačna in cilja na manjšo populacijo s svojo MMO peskovniško naravo, ampak verjamemo, da bo prepričala marsikoga, saj ponuja pestro izbiro stvari, kar pa je seveda problem, če imate premalo časa za sedenje pred zaslonom. Če imate željo, lahko igro World Adrift Creator tudi testirate in vidite, če vam bo celotna zadeva ugajala.

Trenutno lahko World Adrift na uradni strani kupite za 31,99 €. Seveda, če vam je to premalo, imate na izbiro še dva različna paketa za 50,99 € in 59,99 €, ki vam dodata še več kozmetike. Zgodnji dostop se bo začel 17. maja.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!