Shenmue I & II Remastered dobila prve slike

Založnik SEGA je pred kratkim najavil presenetljivo novico, da bosta igri Shenmue I in Shenmue II doživeli predelavo za sodobni konzoli PlayStation 4 ter Xbox One, seveda pa ne bo izostal PC. Točnega datuma izida še ni, naj pa bi kolekcija izšla enkrat kmalu v 2018.

Shenmue I & II bosta prikazala jujitsu bojevanje, RPG elemente, tu pa bodo še zanimive mini igre; torej bodo prisotni vsi elementi, ki so nam igri priljubili v davnih časih.

Remaster nam bo prinesel izboljšano resolucijo in podporo kontrolerjem na PC-ju, kjer bodo prisotne tudi grafične nastavitve. Čaka nas še izboljšan uporabniški vmesnik ter možnost izbiranja angleških ali japonskih glasovnih govorcev.

SEGA tudi pospešeno dela na pravem nadaljevanju, Shenmue III, ki naj bi izšel enkrat proti koncu tega leta.

Očitno bo letošnje leto zelo veselo za Shenmue oboževalce, založnik pa je za predelavi prikazal tudi prve slike, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!