Call of Duty: Black Ops 4 bo ostal brez kampanje

Pojavile so se precej zanimive govorice, da naj bi novi Call of Duty: Black Ops 4 ostal brez kampanje, saj naj bi jo zamenjal način Battle Royal, ki je trenutno na vrhu popularnosti. Do tega je prišlo zato, ker razvijalci menijo, da jim do 12. oktobra ne bo uspelo dokončati kampanje, vklop “Battle Royal” načina pa je dober izgovor, da povečajo večigralnost in tako pridobijo še več igralcev na svojo stran.

Nikar ne bodite tako prestrašeni, saj so to zaenkrat samo govorice in nič še ni potrjenega. Lahko pa povemo, da je Call of Duty: Black Ops 3 na konzolah izšel brez kampanje, razvijalci pa so pri tem prav tako dobro zaslužili.

Call of Duty: Black Ops 4 bo dobil prvi posnetek 17. maja letos, do takrat pa bomo verjetno žal morali čakati v negotovosti.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!