Google bo v prihodnjih tednih izdal prenovljen Gmail

Pri velikanu Googlu so prenovljenemu dizajnu posvetili kar precej časa. Največjo renovacijo bo dočakal spletni vmesnik, ki bo bolj pregleden in čist, dodanih pa bo še nekaj novih funkcij. Še naprej bo brezplačno dostopen vsem lastnikom Gmail računov.

Kljub temu podrobnosti ostajajo skrivnost, bodo pa skoraj zagotovo sledili trendu, ki so ga začrtali z obnovljenim Google koledarjem. Do posodobitve slednjega je prišlo pred nekaj meseci, prepoznamo pa ga po modernejših ikonah, barvah in bolj preglednim opravilnikom. Če bi poenostavil, bi lahko dejal, da je še najbolj podoben istoimenski mobilni aplikaciji in upravičeno domnevamo, da bo podobne estetske preobrazbe deležen tudi Gmail.

Do zadnje radikalne prenove je sicer prišlo leta 2014. V testiranje in oceno ga bodo najprej dobili v sklopu G Suite. Intenzivno tudi testirajo delovanje v navezi s Chrome dodatki, s čimer poskušajo zmanjšati število hroščev in potencialnih težav končnih potrošnikov.

 

Vaša reakcija na članek?

Davorin
Zaposleno bitje, ki v zadnjem času le stežka najde čas za eno izmed njegovih večjih ljubezni, pisanje. Sicer zagrizen športaš in navdušen tehnofil. Kontakt: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!