PUBG bo dobil možnost izbiranja mape

PlayerUnknown’s Battlegrounds bo štiri mesece po izidu nove mape Miramar končno dobil opcijo izbire igralne mape.

Do sedaj je bila izbira mape med igralnima področjema Miramar in Erangel povsem naključna, a je razvijalec PUBG Corp med raziskavo želja igralcev končno prišel do točke, ko je možnost izbiranja mape za spopad nujna za uresničitev.

Takole pravi Steam posodobitev: “Analizirali smo desetine milijonov spopadov med igralci in sortirali podatke glede na strežnik, igralni način ter čas, dokler nismo bili prepričani, da ne bo izbira mape pokvarila igro za kogar koli. Želeli smo ustvariti rešitev, ki bo po godu vsem igralcem, ne glede na njihovo regijo ali glede na strežnik z nizko populacijo.”

Natančnega datuma izida posodobitve niso razodeli, saj mora ta najprej prispeti na testni strežnik, a naj bi kmalu po tem prispela tudi na ostale serverje.

Spodaj si lahko ogledate prvo sliko zadeve v akciji, razvijalec pa pravi, da se zna uporabniški vmesnik izbire mape pred končno verzijo še spremeniti.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!