Blizzard Balance je sedaj mogoče podariti svojim prijateljem

Če ne veste, katero Blizzardovo igro kupiti svojim prijateljem ali družinskim članom, ima sedaj podjetje za vas pravo rešitev. Naznanili so, da bomo končno lahko podarili t. i. “Blizzard Balance” našim prijateljem in družini. Zadevo se bo lahko uporabljalo v Blizzardovi trgovini za nakupovanje iger in drugih storitev, ponujenih v njihovih različnih igrah, kot so Overwatch “loot boxi”, World of Warcraft naročnina, “stimpacki” v Heroes of the Strom in še druge uporabne stvari, ki nam lahko še izboljšajo igralno izkušnjo.

Blizzard Balance je verjetno nov, bister način, kako privleči nove uporabnike v njihovo MMO igro World of Warcraft ter njihov zadnji dodatek Battle of Azeroth. Ta prihaja 14. avgusta 2018, lahko pa jo tudi prednaročite v naši partnerski spletni trgovini.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!