PUBG vs Fortnite: epski spopad v zabavni video obliki

Popularni “battle royale” igri PUBG ter Fortnite že od samega začetka bijeta boj za prevlado na tržišču in obe sta tekom svojega obstoja nabrali gorečo bazo privržencev. Obe imata svoje pluse in minuse, vse to pa je izkoristil YouTube kanal Nukazooka, ki se ukvarja s produkcijo visokokakovostnih videov na temo igričarske industrije.

V preteklosti so že spočeli video Lego Grand Theft Auto, sedaj pa so sproducirali posnetek, presenetljivo visoke kakovosti, ki na polje spopada postavi PUBG in Fortnite.

Video je resnično zabaven, na bojnem polju zapojejo puške, mitraljezi ter seveda ponve. Pohecajo se tudi iz tegob igričarjev, kot so nestabilne internetne povezave ali pritoževanja samih igralcev, ko jih nasprotnik pokonča.

Posnetek, preprosto naslovljen PUBG vs Fortnite, si lahko ogledate spodaj, kjer epska bitka končno odloči zmagovalca tega večnega spopada.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!