Earthshock: Festival of Magic je izšel za konzolo Nintendo Switch

Klasičen RPG Earthshock: Festival of Magic iz studia Snowcastle Games je končno izšel tudi za konzolo Switch. Gre za starošolsko igro, po kateri bo definitivno posegel marsikateri nostalgik in hkrati oboževalec mobilne konzole Switch. Zadeva je izšla že približno leto nazaj ter tako dobila tudi kar nekaj posodobitev in popravkov, kar bo samo še izboljšalo izkušnjo uporabnikov Nintendove konzole..

Earthshock: Festival of Magic vsebuje risankasto grafično podobo, boj baziran na rundah in zanimivo zgodbo. Igro lahko kupite za konzolo Switch kar na uradni spletni strani Nintenda že za 29,99$. Isto velja za ostali dve konzoli in osebne računalnike.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!