PC igralci lahko sedaj igrate Demon’s Souls v 4K in pri 30 fps

Seveda tu ni govora o uradni predelavi, saj Sony svoje ekskluzive drži trdno pribite na svoje konzole, a tudi te prepreke se da zaobiti s pomočjo emulatorjev.

Najbolj napreden emulator PlayStation 3 konzole ta hip nosi ime RPCS3 in ta je pred kratkim dobil močno posodobitev.

Ta je doprinesla močno optimizacijo iger in sedaj je dejansko mogoče igrati eksluzivo za PS3, Demon’s Souls, na PC-ju! Tega dedka vseh Dark Souls iger lahko celo poganjamo v 4K resoluciji pri bolj ali manj stabilnih 30 sličicah na sekundo. Izkušnja je mestoma celo boljša od originalne verzije, ki je redno, zaradi svoje šibke arhitekture, doživela padce sličic globoko pod številko 30.

RPCS3 sedaj lahko zažene God of War 3, Uncharted in Gran Turismo

Seveda tudi RPCS3 ni popoln in zna se zgoditi, da doživimo kakšen nepričakovan padec stabilnosti sličic na sekundo, poslovimo pa se lahko tudi od večigralstva. A vseeno je emulator doživel močne premike in vsak dan pridobiva na novi vsebini.

RPCS3 si lahko prenesete tule, za stabilno poganjanje iger pa je najbolj pomemben močen procesor, saj glavna naloga premlevanja podatkov pade ravno nanj, medtem ko je grafična kartica bolj sekundarnega pomena.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!