Bo Fortnite danes zadel komet?

Že dolgo časa lahko v igri Fortnite na nebu opazimo močno svetlobo, ki ne more biti nič drugega kot približujoč komet. Na začetku samo majhna pika se je sčasoma začela večati, kar pomeni, da se komet približuje.

Seveda so kmalu nastale teorije, kaj za vraga naj bi vse skupaj pomenilo. Med posodobitvijo 3.6 je na plano prišlo nekaj zanimivosti.

Uporabnik Reddita, Niels_Kooloos, je opazil nenavadne oblike okoli kometa. Spominjajo na NLP-je, a nekateri pravijo, da so samo čudne zvezde.

Poleg neznanih letečih predmetov so se na strehah Tilted Towers pojavili čudni znaki. Na enem lahko opazimo besedo “Danes”, a ta je bila prečrtana in nadomeščena z besedo “Jutri”. Poleg njih lahko na strehah najdemo kavč ter stole in televizor, kar bi bila super zabava ob čakanju apokaliptičnega kometa.

Očitno je, da se bo nekaj zgodilo, a vprašanje ostaja kdaj. Tretja sezona Fortnita se bo zaključila 30. aprila, zato bomo morda ravno takrat dočakali velike spremembe v igri.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!