Dark Souls: Remastered bo za PC lastnike originalne različice znižan za 50 %

Dark Souls: Remastered v svojih predoglednih napovednikih ni ravno navdušil, saj so nekateri pričakovali veliko lepšo podobo. Še posebej to velja za PC lastnike, ki so že originalno različico močno olepšali s pomočjo raznih modifikacij.

Ko je bila napovedana Remastered različica, so na plan pricurljale novice, da naj bi PC lastniki različice Prepare to Die Edition prejeli Remastered nadgradnjo s 50 % popustom. Nato se je oglasil založnik Bandai Namco, ki je to govorico sprva zanikal, včeraj pa je povedal, da je zadeva resnična.

Dark Sous: Prepare to Die Edition je trenutno moč kupiti na Steamu za 19,99 €, a samo do 9. maja. Takrat bo ta verzija igre umaknjena iz trgovine, nadomestila pa jo bo Remastered inačica, ki bo med drugim ponujala prenovljeno večigralstvo, izboljšano grafično podobo ter višjo resolucijo, s podporo 4K zaslonom. Izboljšana bo tudi sama optimiziranost, saj naj bi igra končno tekla pri 60 sličicah na sekundo.

Dark Souls: Remastered izide 25. maja, in sicer za PC, PlayStation 4, Xbox One ter Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

[sharethis-reaction-buttons]

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime