Red Bull Player One – League of Legends turnir v Sloveniji bo imel ta vikend še druge kvalifikacije!

Čeprav so dandanes štafetno palico najbolj priljubljenega večigralskega žanra prevzele razne “battle royale” igre, je legendarne igra League of Legends še vedno zelo močna, ne samo po svetu, ampak tudi v Sloveniji. To nakazuje tudi veliko tekmovanje izpod okrilja Red Bulla, ki organizira turnir Red Bull Player One.

To prav posebno tekmovanje poskuša odgovoriti na vprašanje, kdo točno je najboljši igralec igre League of Legends na celem svetu. Zato je njihov turnir malce drugačen, saj se namesto ekip spopadeta dva igralca (1v1) na mapi Summoner’s Rift (EU West Server), omejena pa sta samo na “Mid Lane”.

Zmaga tisti, ki izpolni enega od naštetih pogojev:

1. Uniči nasprotnikov stolp.

2. Uniči nasprotnika (First Blood).

3. Doseže 100 Farminga.

Prve kvalifikacije so se že odvile, in sicer so potekale 22. aprila, odziv igralcev ter število prijav pa sta bila zelo vzpodbudna. Četudi se morda takrat turnirja niste udeležili, boste ta vikend dobili še eno priložnost, saj se bodo 29. aprila odvile še druge “online” kvalifikacije. Najboljših 32 tekmovalcev  iz teh dveh kvalifikacij se bo borilo za titulo najboljšega igralca kar na Ljubljanskem gradu, in sicer 12. maja 2018, nagrada za glavnega šampiona pa bo potovanje na svetovni finale v Brazilijo ter dvotedenski trening v tujini!

Prenos kvalifikacij ter finala bo potekal preko platforme Twitch, prijava na turnir pa je popolnoma brezplačna. Vabljeni so tudi gledalci, za katere upamo, da se zberejo v čim večjem številu, bučno navijajo in tako podprejo svoje favorite.

Vse informacije, kot tudi samo prijavo, najdete s klikom na spodnjo povezavo. Veliko sreče in vidimo se na velikem finalu 12. maja na Ljubljanskem gradu!

PRIJAVA

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime