South Park: The Fractured But Whole napovednik za Nintendo Switch

Ubisoft je poskrbel za prihod popularne igre South Park: The Fractured But Whole na konzolo Nintendo Switch. Vse nove uporabnike so razveselili s popolnoma novim napovednikom, dolgim dobri dve minuti, kjer lahko vidimo, kako igra teče na Nintendovi pogruntavščiniPoleg tega so razvijalci poskrbeli, da bodo uporabniki Switcha dobili tudi vse DLC-je, ampak žal se še ne ve, kdaj se bo to zgodilo.

South Park: The Fractured But Whole je RPG, nadaljevanje, pri kritikih toplo sprejete, igre South Park: The Stick of Truth. Če smo v enki preigravali bolj fantazijske junake, so tokrat na vrsti superheroji, ki spominjajo na stripovske inačice, kot so Spider-Man in Iron Man, seveda pa je to začinjeno s South Parkovskim črnim humorjem.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!