ARMA 3 ta vikend brezplačno

Oboževalci realističnih vojaških simulacij boste imeli pred sabo pester vikend. Založnik Bohemia je namreč najavil brezplačen vikend za njihovo vojaško simulacijo, ARMA 3.

Kaj točno bo vključeno v brezplačno različico? Preizkusiti bo moč polno igro, z vsemi orožji ter vozili, ki so priključeni v navadni verziji igre brez DLC-jev. Prav tako boste lahko preizkusilo “Scenario Editor”, vse večigralske načine, uvajalni “Bootcamp Prologue” ter “The East Wind” enoigralske misije.

ARMA 3 je med brezplačnim vikendom tudi močno znižana. Cena je odrezana za 66 %, in tako lahko pridobimo osnovno verzijo za 11.89 € ali pa 20.39 € za Apex edicijo igre. Znižani so tudi vsi do sedaj izdani DLC-ji, kjer je Bundle 1 znižan na 5.77 € ter Bundle 2 na 18.39 €.

Mimogrede je Bohemia izdala še zanimivo info-grafiko, ki prikaže vrsto zanimivih podatkov iz igre, ogledate pa si jo lahko spodaj.

Brezplačni vikend se bo zaključil 30. aprila in se je v bistvu že začel, zato pohitite na sledečo povezavo in si prenesite svojo kopijo igre!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime