Microsoft oznanil točen datum Windows 10 April 2018 posodobitve

Po več prestavitvah in kontradiktornih informacijah, je Microsoft uradno potrdil prihod pričakovane Windows 10 posodobitve. V bistvu gre za Windows 10 Redstone 4, ki so jo zgolj preimenovali, prinaša pa le manjše novosti. Na voljo bo od 30. 4.

“Z Windows 10 smo osredotočeni na moderen in varen ekosistem. Od njegovega prihoda na trg smo zanj izdali že dve večji posodobitvi, ki sta omogočili ustvarjalno žilico. Prihajajoča prinaša nadgradnjo na najpomembnejšem področju, vašem času. Želimo, da vam naš sistem omogoči početi to, kar si najbolj želite, najsibodi igranje iger, ustvarjanje, delo, skratka karkoli.”

Največ pozornosti so tokrat namenili časovnici (timeline) in izklopu motenj (focus assist), ob tem je dodanih še nekaj manjših popravkov in izboljšav.

Iziti bi morala že 10. 4., kot je razvidno iz imena :), vendar so med preizkušanjem naleteli na hrošča (blocking bug), kar je vse skupaj zamaknilo za 20 dni. Vendar posodobitev na datum izida ne bomo prejeli vsi, podobno kot je bilo že videno ob zadnji večji nadgradnji. Zadnjim v vrsti bo na voljo 8. 5.


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime