Nov Witcher 3 popravek na PS4 Pro degradira grafično podobo

CD Project Red so pred kratkim izdali nov popravek za njihovo najbolj znano igro – The Witcher 3: Wild Hunt. Popravek 1.61 na PS4 in PS4 Pro konzolah doda HDR podporo, a igralci so poročali o poslabšanju določenih grafičnih elementov.

Čeprav je HDR vsekakor več kot vredna adicija, ki PS4 verzijo popelje bližje Xbox One X konkurentu, bo očitno potreben še en popravek, saj ta trpi za nezaželenim stranskim učinkom.

Prav tako namreč drastično zmanjša daljavo izrisovanja tako za sence kot tudi za rastlinje, kar je še bolj očitno v 4K načinu. Tako se med potovanjem po bogatem svetu witcherja pogosto pojavi precej nezaželen “pop in”.

Na srečo je večina ostalih elementov ostala nedotaknjena in dolžina izrisovanja je edina prizadeta stvar. Xbox One verzija za tem problemom ne trpi in ni znano, kaj je točen razlog zanj.

Preostanek popravka je sicer dosti bolj pozitivno naravnan. Delovanje se je izboljšalo za nekje 2–3 FPS-je, čeprav se na 4K občasno še vedno pojavljajo padci. Lahko pa na vseh konzolah sedaj dostopamo do 1080P verzije preko glavnega menija.

Upajmo, da CD Project Red hitro odkrije težavo in da jo odpravi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime