Shadow of the Tomb Raider nov napovednik; predelava za PC v dobrih rokah

Naslednji del Larine pustolovščine je končno bil tudi uradno najavljen in sedaj vemo, da bo Shadow of the Tomb Raider precej bolj mračna odprava kot njene prejšnje pustolovščine. Čakajo nas Maji ter njihove apokaliptične napovedi, našo Laro pa bomo lahko videli v njeni najbolj temačni obliki. Seveda ne bo zmanjkalo akcije, a zdi se, da se bo Shadow of the Tomb Raider še bolj kot do zdaj zanašal na skrivanje in napadanje iz zasede.

Kakorkoli že, dobili smo tudi informacije, kdo bo vodil predelavo za PC in veselo lahko objavimo, da je to prav Nixxes Software. Fantje svoj posel obvladajo, saj so v preteklosti spočeli predelavi Rise of the Tomb Raider ter Deus Ex: Mankind Divided, obe pa sta na PC-jih delovali brez večjih problemov in ponujali bogato paleto nastavitev. Nixxes pravi, da bo, tako kot v prejšnjem delu serije, še naprej tesno sodeloval z Nvidio, kar naj bi pomagalo izboljšati optimiziranost za uporabnike serije GeForce 10. Upamo, da zaradi tega ne nastradajo uporabniki AMD-ja

Nov napovednik si lahko ogledate spodaj, na koledarju pa obkrožite 14. september, saj bomo prav takrat doživeli izid igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime