Warcraft: Total War modifikacija je po osmih letih prešla v odprto beto

Pred osmimi leti se je izdelovalec modifikacij TheHappyCrusader odločil izvesti masiven podvig in privesti univerzo Warcrafta (bolj specifično Warcraft 3) v Medieval 2: Total War. Popolna konverzija je vzela veliko truda, menjave več osebja in dobrih osem let, a ekipa se lahko končno ponosno potreplja po hrbtu, saj je mod z 22 frakcijami in popolno kampanjo končno prišel v odprto beto.

Warcraft: Total War, kot je imenovan, se odvija v času tretje vojne, ki smo jo lahko originalno izkusili v Warcraft 3: Reign of Chaos in njenem dodatku Frozen Throne. S frakcijami, kot so Kaos, Horda, Goreča legija, Nage in Khaz’Modan, bo tako vsak ljubitelj te visoko cenjene strategije našel svojo želeno nacijo.

Vse je bilo prenovljeno okoli Warcraft univerze, s svežo glasbo, animacijami, izgledom in unikatnimi enotami, kot so magi, pošasti ter zmaji. Prav tako so bili prenovljeni tudi meniji, uporabniški vmesnik in govor enot, čeprav je od osnovnega Total War naslova minilo že 12 let in tako v osnovi že razkazuje sivo brado.

A to nikakor ne zaniha uspeha, ki ga je mali ekipi uspelo doseči in glede na porast popularnosti Medieval 2: Total War na YouTubu je trg za modifikacijo očitno še vedno tu.

Instalacija modifikacije je sicer malo bolj zapletena kot običajno, a na ModDB strani je na voljo vodič po korakih. Za Steam verzijo je postopek malo drugačnejši in opisan v spodnjem videoposnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime