FIFA 18 bo pred začetkom svetovnega prvenstva deležna World Cup posodobitve

Vsi ljubitelji nogometa vemo, da se svetovno prvensto v Rusiji začne 14. 6. in kot nalašč ga bo tudi letos mogoče izkusiti že pred uradnim začetkom. EA namreč za FIFO 2018 pripravlja uradno, licencirano posodobitev, ki bo na voljo od konca maja.

“Izkusite vzdušje in dramo največjega športnega dogodka, z avtentičnim svetovnim prvenstvom in licencami vseh 32 ekip. Ali pa spremenite zgodovino s poljubnim prvenstvom, ki lahko vključuje, drugače neuvrščene države, kot so ZDA, Italija, Nizozemska ali Čile. Občutite vrhunsko vzdušje in atmosfero nogometa na vseh dvanajstih stadionih, kjer se bo tekmovanje odvijalo.

Prav tako lahko igrate v trenutno najbolj popularnem načinu Ultimate Team. Zgradite sanjsko internacionalno ekipo z zvezdami vseh 32 nacij ter legendarnimi ikonami svetovnega pokala. Kot dodaten bonus za “FUT” igralce, vsak standardni in premijski paket, kupljena v FIFA WORLD CUP ULTIMATE, podeli enakovreden paket v FUT 18.”

Posodobitev bo dodala možnost World Cup turnirskega načina ter s tem povezane vsebine z ultimativnimi ekipami (Ultimate Team).

Čeprav je moja ljubezen do igranja virtualnega nogometa pred leti izgubila zagon, sem v družbi vedno z veseljem odigral kakšno partijo. Spomini na dni, ko je bil za igranje turnirskih različic potreben nakup ločene enačice igre, so najbrž za nami. Prav tako pa je pohvalna tudi odločitev EA-ja, da bo posodobitev izdal brezplačno, kar me je glede na njihovo filozofijo kar nekoliko presenetilo, saj bi kvečjemu pričakoval plačljiv DLC.

Posodobitev bo na voljo za PC, Xbox One, PS4 in Nintendo Switch od 29. 5. naprej, torej 14 dni pred začetkom prvenstva.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime