Fortnite – komet pristal in uničil Dusty Depot

Razvijalec Epic nas že dolgo draži s svojim kometom, ki naj bi vsak hip zadel površje njihove igre Fortnite. Rekli smo, da bomo o nadaljnjih razpletih poročali in ker obljuba dela dolg, imamo za vas razburljive novice.

Namreč, opevani apokaliptični komet je vendarle treščil in uničil območje, imenovano Dusty Depot. Na njegovem mestu sedaj stoji velik krater, kjer igralci lahko odkrijejo svetleče “Hop Rockse”, ki jim omogočijo posebne skoke, preko katerih lahko kratek čas tudi lebdimo.

Pojavila se je tudi povsem nova lokacija, imenovana Risky Reels. Ta se nahaja na vzhodnem delu mape, in sicer severno od Wailing Woods.

Seveda je bil komet in dogajanje okoli njega brihtna poteza razvijalca, da napove 4. sezono Fortnita. Ta je prinesla posodobitev 4.0, kjer smo pridobili preko 100 novih kozmetičnih predmetov, sprejev in emotikonov. Igralci niso več omejeni na samo 6 emotikonov, kar bo zagotovo popestrilo norčevanja ob uspešni usmrtitvi nasprotnika.

Mimogrede, spletna stran Fortnite Intel je prikazala prve izzive v prvem tednu 4. sezone, ki si jih lahko ogledate na spodnji sliki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime