Razer navdušuje z novo verzijo priljubljene Abyssus miške

Podjetje Razer, znano po svojih priljubljenih zunanjih napravah za igričarje, je svoje privržence pred dnevi razveselilo z oznanitvijo, da na trg prihaja prenovljena različica njihove priljubljene miške Abyssus.

Podjetje, prepoznano predvsem po svoji simbolni zeleni barvi, je sicer svojo prvotno različico miške Abyssus izdelalo že konec leta 2009, poleti 2016 pa smo bili priča prvi prenovi omenjene miške. Razer je to prenovljeno verzijo poimenoval kar Abyssus V2. Obe različici pa sta pridobili na slavi tudi s svojo t. i. “ambidextrous” obliko, ki omogoča uporabo tako desničarjem kot tudi levičarjem.
Pred dnevi smo tako bili deležni novice, da prihaja že tretja verzija tega izdelka, ki nosi ime Abyssus Essential. Ta bo v primerjavi s predhodnikoma imela vgrajeno RGB osvetlitev Chroma, vsebovala pa bo tudi nov optični senzor s 7200 DPI.

Kdor pozna Razer, zagotovo ve, da njihovi produkti dosegajo visoke cene na trgu. Tu je Abyssus zopet vredna omembe, saj gre za nizkocenovno serijo mišk. Tako tudi z novo Essential verzijo cena na njihovi uradni spletni strani znaša 49,99 EUR.

Vaša reakcija na članek?

Matic Završnikhttps://hop.si
Ljubiteljski igralec in poznavalec videoiger, ki poleg nekaterih znanih naslovov, zelo rad odigram tudi kakšno kvalitetno indie igro.

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!