Razer navdušuje z novo verzijo priljubljene Abyssus miške

Podjetje Razer, znano po svojih priljubljenih zunanjih napravah za igričarje, je svoje privržence pred dnevi razveselilo z oznanitvijo, da na trg prihaja prenovljena različica njihove priljubljene miške Abyssus.

Podjetje, prepoznano predvsem po svoji simbolni zeleni barvi, je sicer svojo prvotno različico miške Abyssus izdelalo že konec leta 2009, poleti 2016 pa smo bili priča prvi prenovi omenjene miške. Razer je to prenovljeno verzijo poimenoval kar Abyssus V2. Obe različici pa sta pridobili na slavi tudi s svojo t. i. “ambidextrous” obliko, ki omogoča uporabo tako desničarjem kot tudi levičarjem.
Pred dnevi smo tako bili deležni novice, da prihaja že tretja verzija tega izdelka, ki nosi ime Abyssus Essential. Ta bo v primerjavi s predhodnikoma imela vgrajeno RGB osvetlitev Chroma, vsebovala pa bo tudi nov optični senzor s 7200 DPI.

Kdor pozna Razer, zagotovo ve, da njihovi produkti dosegajo visoke cene na trgu. Tu je Abyssus zopet vredna omembe, saj gre za nizkocenovno serijo mišk. Tako tudi z novo Essential verzijo cena na njihovi uradni spletni strani znaša 49,99 EUR.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime