State of Decay 2 dobil igralni napovednik

Pripravljeni na novo zombie igro? Približuje se izid igre State of Decay 2, ki je v prvotni različici pridobil kar nekaj privržencev.

Pod enko se je podpisal razvijalec Undead Labs in nič drugače ne bo v State of Decay 2. Tudi tokrat bomo skrbeli za svojo četico preživelih ter gradili oporišča, dvojka pa bo prinesla še večigralstvo, ki bo omogočalo sodelovalno igranje kampanje z drugimi igralci.

Razvijalci se hvalijo, da bodo naše odločitve pomembno vplivale na nadaljnji potek zgodbe ter da lahko pozabimo na mikrotransakcije, saj bo igra pridobila samo večje DLC-je, ki bodo delovali kot pravo pravcate razširitve in močno razširile osnovno igro.

Igra izide 22. maja, in sicer za PC ter Xbox One, PlayStation 4 igralci pa se lahko obrišejo pod nosom. Založnik za State of Decay 2 je namreč Microsoft, kar pa tudi pomeni, da je ne bomo ugledali na Steamu, ampak samo v Microsoftovi trgovini.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime