For Honor ta vikend brezplačen

Da vam ta vikend ne bo dolgčas, so poskrbeli pri Ubisoftu. Njihova večigralska igra For Honor, kjer se igralci na bojnem polju spopadejo v krvavih bojih na blizu, bo namreč ta vikend povsem brezplačna.

Čeprav For Honor ni imel ravno bleščečega izida, igralci so se namreč pritoževali nad mikrotransakcijami ter slabim povezovanjem v spopadih, so razvijalci na naslovu pridno delali in med drugim dodali tudi namenske strežnike.

Ta vikend se bo vrnil tudi način “Warrior Training Program”. Ta je koristen, če slučajno poznate že koga, ki si igro lasti, saj se tu dva igralca povežeta in morata med zastonjskim vikendom odigrati vsaj pet spopadov. Po tem si bosta za dva tedna oba prislužila status “Champion” – ta s sabo prinese razne ugodnosti, kot sta povečana količina nabranih izkustvenih točk ter 8.000 jekla, ki služi kot valuta v igri.

Brezplačni vikend se bo začel danes zvečer in bo trajal vse do nedelje. Pozorno spremljajte stran igre na Steamu, in ko bo ta na voljo brezplačno, samo kliknite gumb “Play Now”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime