Paladins zapušča zgodnji dostop

To, da igre zapuščajo zgodnji dostop, je postal pravi hit in The Forest se pridružuje tudi prvoosebna strelska videoigra Paladins. Ta je še lani decembra dobivala ogromno negativnih kritik glede sistema “cards unbound”, razvijalci pa so poslušali in leto začeli z ogromnimi spremembami. Tako so odstranili prej omenjen sistem in ga nadomestili s sistemom 15 točk. Zdaj so igralcu na voljo vse karte takoj, ko kupi heroja. Sprememb je bil deležen tudi uporabniški vmesnik, ki daje profesionalen občutek, a je malce podoben vmesniku Overwatcha. Prav tako so dodali tudi zelo popularen “Battle pass” iz Fortnita. Videti je, da Hi-Rez le ne more pobegniti iz svoje kože.

Vse naštete spremembe so v očeh razvijalca pravilne in menijo, da so na pravi poti. Zato so se odločili, da bodo za potrditev teh sprememb igro izdali 8. maja 2018 za PC, Playstation 4 ter Xbox One. Uradno so zapisali tudi, da bo to konec večjih sprememb v sistemu kart, kot tudi v uradnih igralnih načinih. A kot je v navadi razvijalca – tako poseben dogodek želi pravilno proslaviti, zato poleg uradnega izida praznuje tudi 25 milijonov ustvarjenih računov.

Če ste igro že kdaj poskusili in vas je minilo zaradi nekaterih slabih dogodkov ali pa ste popolnoma novi, je sedaj pravi čas, da ji ponudite (novo) priložnost. Skladno z izidom, torej od 8. maja 2018 in vse do 31. maja, bo potekal prav poseben dogodek, v katerem bo vsak igralec, ki se bo vsaj enkrat prijavil, nagrajen z 200 kristali (premium valuto). Vsi beta igralci, ki se bodo prijavili vsaj enkrat do 7. maja, pa bodo prejeli prav posebno BETA ikono. Med tem časom bodo potekali tudi razni dogodki, ki jih bodo najavili naknadno.

Seveda pa se je prvi dogodek že začel. Vsi igralci lahko od danes naprej in vse do 7. maja igrajo z vsemi heroji brezplačno. Vsak, ki se prijavi v tem obdobju, pa bo tudi samodejno uvrščen v nagradno igro, v kateri je do zdaj znana nagrada premium valuta (kristali).

Kaj vse bo še izid prinesel? Razvijalci pravijo, da bodo vse leto pripravljali dogodke, kot je bil pred kratkim Siege of Ascension Peak. Obljubljajo tudi, da bodo izdali več krajših filmčkov o zgodbi, pričakujemo lahko tudi spremembe v izdajanju posodobitev, namenjene boljši kakovosti. Seveda pa gre največja zahvala igralcem, ki so pošiljali svoja mnenja, saj vse to brez njih ne bi bilo mogoče. Vsekakor pa upajo na svetlo prihodnost.

Igra bo še naprej brezplačna na vseh platformah, če še nimate računa, se lahko registrirate na uradni Paladins strani. Prav tako je vredno omeniti, da so izdali mobilno “MOBA” različico s pridihom igralnih načinov iz igre Paladins. Več o tej mobilni verziji, ki je na voljo za Android in iOS, lahko najdete na uradni strani igre, Paladins Strike.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Vete da sedaj še delajo Paladins : Realm Royal in ga ze igralci lahko preizkusimo vndar pa se je težko logirati ali pa sem samo jas imel taksno težavo pri Paladins :Realm Royal saj izgleda kot da so serverji zaprti vecino dneva (po evropskem času )

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime