Offworld Trading Company je na platformi Steam brezplačen

Studio Mohawk Games je naznanil, da bo Offworld Trading Company mogoče ta vikend na Steamu igrati popolnoma brezplačno. Vsi, ki že imate račun na tej platformi, si boste lahko zadevo prenesli na svoj računalnik in začeli z igranjem. Igrali boste lahko enoigralski način oz. kampanjo ali skočili direktno na večigralski način ter se borili proti drugim igralcem.

Za tiste, ki ne poznate naslova, vam lahko povemo, da gre za futuristično strategijo, v kateri je bil planet Mars že popolnoma koloniziran in zdaj se morate kot igralec boriti za prevlado na trgu. Če vam bo igra všeč, jo lahko sedaj kupite po kar 50 % znižani ceni, kar znaša 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!