Quake Champions v novem napovedniku prikazal impresiven sistem razčetverjenja nasprotnika

Razvijalec id Software pridno dela na svoji arenski, večigralski streljačini, precej podobni svojim slavnim predhodnikom, ki je pred več kot 20 leti ime Quake zapisal v večigralsko zgodovino.

Quake ni nikoli šparal na krvi ter brutalnosti in nič drugače ne bo v najnovejšem Quake Champions. Novi napovednik prikaže nov sistem razčetverjenja nasprotnika, in če imate tople spomine na igre tipa Soldier of Fortune, se vam bo ob ogledu na obrazu izrisal prešeren nasmešek.

The Gore System bo tako v igri pričaral zelo podroben in nazoren sistem razkosanja nasprotnika. Ker včasih ni dovolj sovražnika samo pokositi s svincem, treba ga je tudi ponižati z raztelešenjem njegovega še toplega trupla.

Quake Champions za zdaj še nima zakoličenega datuma izida, saj je še vedno v zgodnjem dostopu, osnovno različico pa je mogoče pridobiti na Steamu za skromnih 5 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!