Asura’s Wrath končno lahko igramo tudi na osebnih računalnikih

Tretjeosebno igro Asura’s Wrath, produkt založnika Capcom in razvijalca CyberConnect2, lahko končno igramo tudi na osebnih računalnikih. Gre za igro, izdano leta 2012 za PlayStation 3 in Xbox 360, ki jo lahko zdaj preko RPCS3 emulatorja poganjamo kar na PC-ju.

Vsebuje vso vsebino, vključno z DLC-jem, tu pa je tudi značilna anime grafično podoba ter zgodba, predstavljena po epizodah. Poleg tega lahko dosežemo 30 sličic na sekundo v kar 4K ločljivosti.

Več informacij o tem, kako zadevo usposobiti, dobite na spletni strani emulatorja. Naj opomnim, da RPCS3 emulator že poganja igre, kot so God of War 3, Red Dead Redemption in Demon’s Souls.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Jop in ta scena je zelo divja zadnje čase. Emulatorji res zelo, zelo hitro napredujejo in morda je hitrejši razvoj moč pripisati temu, da se arhitektura konzol in PC-jev ne razlikuje več tako kot včasih…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!