Thanos prihaja v Fortnite!

Ste vedeli, da sta režiserja popularnega filma Avengers: Infinity War, Joe in Anthony Russo, velika oboževalca igre Fortnite? Nad pričujočim “battle royal” naslovom sta celo tako navdušena, da bosta ta teden v Fortnite pripeljala negativca Thanosa!

To se bo začelo že danes, ko se bo Thanos pojavil v posebnem načinu, imenovanem “Infinity Gauntlet Limited Time Mashup”. Ta bo praktično isti kot navaden spopad v igri, razlika pa je, da se bo mogočna “Infinity Gauntlet” pojavila nekje drugje na mapi. Srečen igralec, ki bo na njo naletel, bo pridobil moči Thanosa. Kako točno bo to izgledalo in s katerimi sposobnostmi se bodo igralci lahko poigrali, zaenkrat še ni povsem jasno.

“Zadnjih par mesecev, med urejanjem filma Infinity War, smo si vzeli odmore in odigrali par rund Fortnita. Potem smo začeli razmišljati, kako kul bi bilo, če bi nekako združili Fortnite in Avengerse v sami igri.”

Poln intervju si lahko preberete tule, zagotovo pa čaka oboževalce Marvel univerzuma zabaven teden.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!