Atomic Heart – zanimiva streljanka, ki se dogaja v Sovjetski zvezi

Razvijalec Mundfish dela na zanimivi prvoosebni streljanki, ki naj bi se odvijala v alternativni verziji Sovjetske zveze. Atomic Heart tako vsebuje zelo zanimiv artistični izgled, in čeprav gre v srži za prvoosebno streljanko, ne bo vse samo v divji akciji. Igra naj bi vsebovala tudi različne naloge oz. “queste” in naj bi tako malce spominjala tudi na popularni Bioshock.

V Atomic Heart bomo vstopili v škornje posebnega agenta P-3, ki se bo znašel v tovarni, imenovani 3826. Tam je šlo nekaj narobe in na nas je, da odkrijemo, kdo stoji za vsemi vragolijami. Tovarno so namreč poselili ponoreli roboti, a brez skrbi, saj bomo s seboj prenašali impresivno orožarno za obračunavanje z dotičnimi negativci. Če pa nam ne bo do konstantnega pokanja, se bo mogoče pobijanja zlobnežev lotiti tudi bolj skrivalniško, sčasoma pa bomo odkrivali nove načine za instantno eksekucijo jeklenih kant iz zasede.

Čeprav Atomic Heart še nima postavljenega datuma izida, razvijalci pravijo, da naj bi se to zgodilo še proti koncu leta. Do takrat pa imamo prve slike iz igre ter napovednik, vse skupaj pa si je moč ogledati spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime