Conan Exiles zapušča zgodnji dostop

Preživetvena igra v zgodnjem dostopu. To so bile besede, ki so včasih povzročile igralcem instantno zavijanje z očmi, in čeprav je še danes na voljo ogromno iger te zvrsti, se je trend vedno novih preživetvenih iger vendarle malce umiril.

V to zvrst se uvršča tudi Conan Exiles, ki je v zgodnji dostop vstopil januarja 2017, njegov slavni rodovnik pa ga je postavil na vidno mesto v preplavljenem žanru. Trpela ni niti prodaja in tako je razvijalec Funcom objavil, da je bilo prodanih že več kot milijon izvodov. Tudi razvoj igre je potekal gladko in brez večji zapletov, zdaj pa je končno na voljo tudi v polni inačici.

Skladno s polnim izidom smo dobili tudi povsem nov napovednik, ki vam bo na kratko orisal, za kaj v Conan: Exiles sploh gre. Cena igre je bila v zgodnjem dostopu skromnih 30 €, sedaj pa je narasla na malce dražjih 40 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!